Hirdetés

A csodálatos Pókember - Willem Dafoe szerint koppintás

|

Korunk egyik legnagyobb színésze, Willem Dafoe azt nyilatkozta a napokban, hogy véleménye szerint A csodálatos Pókember csupán a Sam Raimi-féle Pókember filmeket másolta.

Hirdetés

A Pókember 3 után Sam Raimi leállt a filmek gyártásával, pedig épp beakarták vezetni Connors doki karakterével a Gyíkot, amit aztán a Marc Webb által rendezett A csodálatos Pókember meg is valósított. Januárban már a Harry Osbornt alakító James Franco kijelentette, hogy nem volt elragadtatva a reboottól, most pedig csatlakozott hozzá egykori kollégája, Willem Dafoe is, aki a filmbéli apja, Norman Osborn bőrébe bújt. Dafoe a TotalFilmnek azt mondta, hogy látta a reboot trailerét és bár nem ugyanazok a jelenetek, de teljesen ugyanaz a sztori és rögtön arra gondolt, hogy ez csak egy újabb ürügy volt arra, hogy pénzt keressenek, míg Raimi szeretetből, tiszta szándékkal készítette a Pókember filmeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.