Hirdetés

A Cure for Wellness trailer - hátborzongató Gore Verbinski thrillere

|

A Karib-tenger kalózai filmek rendezője nem akármilyen filmmel tér vissza: A Cure for Wellness, avagy Az egézség ellenszere trailere nem mutat sokat, de biztosít minket arról, hogy ez a thriller bizony parás lesz.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai első három részét jegyző Gore Verbinski A magányos lovas 2013-as buktája után eltűnt egy kis időre, azonban most egy misztikus, borzongató thrillerrel látszik visszatérni, amelyből szinte még akármi kisülhet. 

Hirdetés

A Cure for Wellness, avagy magyarul Az egészség ellenszere sztorija szerint egy fiatal és ambiciózus igazgatót (Dane DeHaan) küldenek a cégvezető után, aki egy idilli, de titokzatos "wellness központban" tartózkodik a svájci Alpokban. Hamar rájön, hogy a fürdő csodakezelései nem azok, aminek látszanak. Ahogy próbálja kideríteni, hogy mi folyik körülötte, szép lassan elveszti az eszét, miközben azon kapja magát, hogy ő is elkapta azt a titokzatos betegséget, ami miatt a többi vendég is itt tartózkodik.

Ez önmagában nem sokat mond és a trailer sem árul el többet, az már ennyiből is tisztán látszik, hogy Verbinski új projektjének olyan nyomasztó atmoszférája lesz, ami megérdemli  a figyelmet, pláne akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a rendező felel a 2002-es A körért is. 

A Cure for Wellness 2017. február 17-én jelenik meg külföldön, hazai dátum még nincs. A mellékszerepekben többek között a Harry Potter filmek Lucius Malfoyát, Jason Isaacsot és Mia Gothot (Everest, A nimfomániás 2.rész) láthatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.