Hirdetés

A Damien posztere elhozza az Antikrisztust

|

Hirdetés

Érkezik a Comic-Conra az Antikrisztus, ami talán még illik is az eseménynek helyet adó épület jelenlegi állapotához, mely leginkább Hádész alvilágára kezdett el hasonlítani az utóbbi évtizedben. Az A&E tévécsatorna exkluzív betekintést enged új sorozatának, a Damiennek poszterébe, amit kifejezetten a Comic-Conra terveztek. Az egyórás dráma, melyet a 70-es évekbeli Ómen franchise alapján készítettek, július 9-én debütál San Diegóban. https://www.youtube.com/watch?v=lvyWQsZh5UA Az eseményen tiszteletét teszi a stáb tagjai közül Glen Mazzara (executive producer), a színészek közül Bradley James (ő fogja alakítani Damient), az Oscar-jelölt Barbara Hershey, Omid Abtahi, és Megalyn Echikunwoke. A történet az 1976-os film rejtélyes kisgyerekének életét meséli el, a mára már felnőtt Damien Thornét, aki úgy cseperedett fel, hogy nem tudott a körülötte mesterkedő sátáni erőkről. Damien - kinek a múltja még mindig kísérti őt - most érkezett el oda, hogy szembenézzen igazi végzetével, hogy ő nem más, mint maga az Antikrisztus. Barbara Hershey Ann Rutledge-t alakítja, egy nagy hatalommal rendelkező asszonyt, akinek biztosítania kell azt, hogy Damien beteljesítse végzetét. Omid Abtahi Amani Golkar bőrébe bújik. Ő Damien egyik közeli kollégája, kinek hűségét próbára teszi a történet, mikor kiderül barátjának igazi énje. Megalyn Echikunwoke játssza Simone Baptiste-t, akinek egy váratlan tragédia után teljesen felfordult az élete. A sorozat posztere itt látható:

PHismzv4yfFllm_1_l
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.