Hirdetés

A Daredevil sorozat atyja rendezheti a Tűzgyűrű 2-t

|

Hirdetés

A Tűzgyűrű 2 elkészülése azóta bizonytalan, hogy az előkészítési fázist jegelték és a korábban kitűzött premierdátum eltűnt a Universal 2017-es menetrendjéből, azonban az első rész rendezője, Guillermo del Toro azonban azt nyilatkozta, hogy nincs ok az aggodalomra, készül a folytatás. A legfrissebb hírek szerint tényleg készül, azonban a Deadline jelentése szerint a Legendary Pictures immáron nem Del Torót ülteti a rendezői székbe, hanem a Daredevil sorozat shworunnerét, Steven  S. DeKnight-ot. Hivatalos közleményt egyelőre még nem kaptunk a dologról, de Del Toro Twitteren már megerősítette a hírt, így biztosnak tűnik, hogy DeKnight dirigálhatja le a Tűzgyűrű 2-t és Jon Spaihts (Van Helsing, Prometheus, Doctor Strange) forgatókönyvéből dolgozhat majd. [caption id="attachment_81239" align="aligncenter" width="960"]

960
Steven S. DeKnight[/caption] A Tűzgyűrű 2 történetéről egyelőre hiányosak az ismereteink, egyelőre csak annyi bizonyos, hogy évekkel járunk az utolsó Kaiju eltűnése után és Del Toro tavaly nyáron a Television Critics Association panelnél elmondta, hogy azok, akik túlélték a korábbi részt, visszatérnek, különösen a két Charlie, Day és Hunnam. Del Toro egyébként korábban trilógiában gondolkodott.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.