Hirdetés

A DC nem mondott le a Titans projektről

|

Hirdetés

Nem olyan régen derült ki, hogy a TNT törölte az élőszereplős Tini Titánok sorozatot, amely a Titans névre hallgatott, azonban ez még nem jelenti azt, hogy a DC Entertainment lemondott arról, hogy megfilmesítsék a népszerű csapatot. Geoff Johns, a DC Entertainment kreatív vezetője a TV Line-nak a következőket nyilatkozta a helyzettel kapcsolatban:

Mi [a DC-nél] már több hónapja tudtunk róla [hogy a TNT dobja a Titans-t], nem új hír számunkra. Vannak terveink vele. Ez egy hatalmas része a DC-nek, és vannak terveink.
Hogy Johns mit értett az alatt, hogy vannak terveik a Titans kapcsán, azt egyelőre nem kötötte az orrunkra, de valószínűsíthetően azt, hogy nem mondtak le egy élőszereplős Tini Titánok sorozatról (vagy esetleg filmről) csak azért, mert a TNT-nek nem kell. Örültök neki, hogy megmenekülhet a projekt?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.