Hirdetés

A Deadpool 2 nem fog a folytatások egyik nagy hibájába esni

|

Hirdetés

Deadpool jelenleg a világ legcoolabb szuperhőse (bocs Tony, Bruce, Peter! Tőled külön bocs Clark, de te régen se voltál menő.), és Ryan Reynolds karriermegmentése parádésan sikerült: a kritikák imádják, ahogy a közönség is a szabadszájú, vérben és önreflexióban tobzódó szuperhőst. A tengerentúlon a hosszú hétvégén több, mint 132 millió dollárral nyitott az 58 millióból készült produkció, nálunk pedig 131 ezernél is több néző volt kíváncsi rá, hogy ki fia borja ez a vörösruhás idióta (csak a miheztartás végett: ennél többen szuperhősre az első hétvégén csak bizonyos Bosszúállókra voltak kíváncsiak a honiak). A Fox pedig már a hétvégi számadatok előtt berendelte a folytatást. Erről nyilatkozott az egyik igazi hős, Rhett Reese forgatókönvvíró, akinek elmondása szerint nem kívánnak bele esni a folytatások egyik legnagyobb csapdájába.

Nem akarunk 150 millió dollárt a következő filmre, az nem Deadpool lenne. Ő nem emel városokat a levegőbe, vagy nem harcol a Földet elözönlő idegenekkel, mert ez egyszerűen nem Deadpool. Nagyon boldogak vagyunk abban a kis költségvetésű kategóriában, amelyben vagyunk, szóval nem akarjuk ezzel elcseszni a következőt.
A történetről egyelőre nem tudunk semmit, de ha minden igaz, számíthatunk Cable-re a folytatásban, akinek a szerepére  már be is jelentkezett az Avatar rosszfiúja, Stephen Lang is. Azért egy kis produkciós büdzsé emelés nem ártana, mert itt-ott szembetűnő volt a film olcsósága, de ha azt vesszük a tavalyi Kingsman is 84 millióból jött ki, amely kifejezetten olcsó a 100!-os kategóriákhoz képest, mégsem panaszkodhatott, plusz szintén korhatáros mozi volt (odakint R-rated, nálunk 16-os). Ti mit gondoltok? Ha egy elszálltabb Deadpool-tripet szeretnénk, ahhoz mennyivel kellene drágábbnak lennie a folytatás büdzséjének?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.