Hirdetés

A Deadpool 2 rendezőjének új filmje Jackie Chantől is merített

|

Az, hogy a könnyed fizikai humor mennyire tesz jót az alkotásnak, hamarosan ki fog derülni.

Hirdetés

A hosszú esztendőkön át kaszkadőrként dolgozó, majd a rendezésre átnyergelő, és jellemzően a Deadpool 2-höz, vagy az Atomszőkéhez hasonló, látványos akciójelenetekben bővelkedő filmeket jegyző David Leitch rajongói örülhetnek. Hiszen a direktor július végén a mozikba kerülő műve, az A gyilkos járat (Bullet Train) sem fog elszakadni a bevett recepttől.

Hirdetés

Kōtarō Isaka regényének adaptációja nem árul zsákbamacskát. Brad Pitt egy egzisztenciális krízisen áteső, Katicabogár fedőnevű bérgyilkost alakít, akit a Sandra Bullock által megformált közvetítője belerángat egy utolsó melóba. Aztán, ahogy az lenni szokott, hamar kisül, hogy a papíron egyszerű táskalopásnak ígérkező megbízás távolról sem lesz fáklyásmenet. Mivel az akció színhelyéül szolgáló, nagy sebességű vonat valósággal hemzseg a határozott célokkal érkező, profi kollégáitól.

Több sem kell egy kiváló akció-thrillerhez - azonban Leitch egy meglepő kijelentése többeket is homlokráncolásra késztetett. A férfi elmondása szerint ugyanis a látványos akciójelenetekhez Jackie Chan bohókás pofozkodásaiból merített ihletet, és nem is tagadta, hogy egyik-másik összecsapást kifejezetten viccesnek szánta. Hogy ez vajon bárgyú paródiává fogja-e zülleszteni a végeredményt, vagy éppen érzéssel adagolva egyedi karaktert ad-e majd neki, nemsokára mi magunk is megtapasztalhatjuk.

Egy dolog azonban biztos: bárhogy is süljön el a vitán felül érdekes kísérlet, ismert arcokból nem lesz hiány. Hiszen az alkotásban mások mellett Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Logan Lerman, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon és Bad Bunny is feltűnik.

Ti meg fogjátok nézni az A gyilkos járatot, vagy inkább kihagyjátok majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.