Hirdetés

A Deadpool az első számú romantikus-vígjáték az Amazonon

|

A Deadpool rengeteg toplistán megvetette már a lábát, az Amazon szerint pedig a romantikus filmeknek is ő az ásza.

Hirdetés

Az elképesztő mozis hódítása után, amely során a Deadpool sorra döntötte az R-es besorolású filmek rekordjait, a nagyszájú antihős végre BluRay-en és DVD-n is megérkezett. Ezzel együtt pedig tovább folytatódik a nem mindennapi szuperhősfilm töretlen sikere. Most az Amazon webshopjának kínálatában kúszta fel magát az első helyre a lemezes kiadás, méghozzá a romantikus-vígjáték kategóriában. A slusszpoén természetesen az, hogy a Deadpool a Valentin napi hétvégén került a mozikba, ráadásul a marketingesek néhány olyan reklámot is készítettek, amelyek valóban romantikus filmnek állították be, a véres és szókimondó alkotást.

Hirdetés

Egy Reddit felhasználótól származik az a kép, amelyen azt láthatjuk, hogy a Deadpoolból fogyott a legtöbb, a romantikus kategóriában, olyan valóban a műfajba illő filmeket maga mögé utasítva, mint a Büszkeség és balitélet meg a zombik, Bazi nagy görög lagzi 2, Bíboreső és A dán lány. Persze a Deadpoolt elég nehéz lenne romantikus-vígjátéknak kikiáltani, de tény, hogy a cselekményt elsősorban Wade Wilson/Deadpool (Ryan Reynolds) és Vanessa Carlysle (Morena Baccarin) románca mozgatta, ami a túlzó elemekkel együtt is hitelesebb volt, mint jó néhány valódi romantikus filmé.

Kíváncsian várjuk, hogyan alakul a továbbiakban Wade és Vanessa kapcsolata, hiszen a Deadpool 2 már biztosan érkezik. A filmben Kábellel is találkozhatunk majd, ami sokak szerint lefekteti az X-Force alapjait. Hivatalosan egyébként még nincs róla információnk, hogy Morena Baccarin visszatér-e a szerepében, de látva, hogy az eredeti brigád nagy részét újra láthatjuk, meglepő lenne, ha éppen ő maradna ki. Ti lecsaptatok már a Blu-Rayre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.