Hirdetés

A Deadpool Ryan Reynolds utolsó szuperhős szerepe

|

Hirdetés

Ryan Reynolds számára nem idegen a képregény műfaj, több képregénykaraktert is alakított már, például ő volt Hannibal King a Penge: Szentháromságban, Hal Jordan a Zöld lámpásban vagy Nick az R.I.P.D. - Szellemzsarukban. A 2009-es X-Men kezdetek Farkasból jól ismert nagyszájú zsoldos szerepét ismét magára ölti a 2016-ban mozikba kerülő Deadpool-ban. Miközben új filmjét, az Önkívületet (Self/less) népszerűsítette, elárulta, hogy az utolsó képregényes szerepe Deadpool lesz, bár reméli, hogy egy következő rész erejéig még visszatérhet.

Otthon mindenki szeretne Batman lenni a saját kis Batmanes pizsamájában, de én nem akarok több szuperhőst eljátszani. Remélhetőleg lehetek Deadpool még egyszer, de tekintettel arra, hogy R besorolású a film, a rajongóknak támogatniuk kell, hogy megérje elkészíteni a folytatást, de számomra ennyi. Egy párszor már kijátszottam a szuperhős kártyát, de most már elég.
Egyébként ez az első alkalom, hogy valódi jelmezben forgat, mivel a Zöld lámpásban CGI-jal varázsolták a testére a lámpás uniformist. Reynolds azt is elmesélte, hogy milyen volt látni a forgatást meglátogató gyerekek arcát, amikor meglátták teljes felszerelésében.
22453799
Az egyik legnagyobb öröme annak, hogy Deadpool-t játszom az az volt, amikor forgattunk, és meghívtunk egy csomó kisgyereket a Make-A-Wish alapítványtól. Együtt éreztek a karakterrel, mert ő is daganatos, és nem hagyja, hogy megállítsa a betegsége. Fantasztikus volt sétálni közöttük a ruhában, valódi volt, olyan dolog, ami kézzel fogható. Csodálatos érzés volt ezt megtapasztalni, mert más szuperhős szerepem alkalmával ezt nem tudtam megtenni.”
Mi a véleményetek azzal kapcsolatban hogy, Ryan Reynolds nem fog több szuperhős filmet készíteni a Deadpool után?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.