Hirdetés

A Deadpoolhoz hasonlítják a készülő Mortal Kombat filmet

|

A régóta bejelentett Mortal Kombat filmről adott interjút a forgatókönyvet író Greg Russo, és arról beszélt, hogy milyen stílust is képzelnek el a híres verekedős játékadaptációnak.

Hirdetés

A Mortal Kombat filmes projekt már húzódik egy ideje, és a forgatás állapotáról az is sokatmondó, hogy az alkotókkal készült interjúk is rendre arról szólnak, hogy milyennek képzelik majd a filmet, de konkrétumok fel se vetődnek. Ilyesmi hangzott el a film forgatókönyvírója, Greg Russo szájából egy nemrég készült interjú során.

Hirdetés

A híres verekedős játék feldolgozása kapcsán megjegyezte az író, hogy milyen fontos, hogy megtalálják az adaptációhoz passzoló stílust:

Azt akartuk, hogy hű legyen a film a játékok stílusához. A játékokban valós tétek vannak, valódi érzelmek vannak amögött, hogy miken mennek keresztül a karakterek, de mindezek mellett igazán szórakoztató. Úgy értem a Mortal Kombat mindig is ironikusan kezelte a szélsőséges erőszakosságát és a történet teljesen örült részeit is.

Mindig is volt egyfajta mókás természete a játékoknak. Megvizsgáltuk azokat, majd jónéhány filmet hasonlóképpen, hogy összehasonlítsuk a mi a stílusunkkal. Olyanok bukkantak fel, mint a Deadpool, és azt éreztük, hogy ennek nagyon csípjük a stílusát. Van benne nagyszerű humor, de ha elvennéd belőle azt, akkor is megmaradnak a valódi karakterek, és a valós érzelmek, amiken ezek a szereplők keresztül mennek. Ilyesmi stílus az, amit kerestünk. Szórakoztató lesz, de valódi tétek, valódi karakterek és valódi érzelmek lesznek benne.

Az R besorolásosnak szánt filmben a játékokból ismerős kivégzések is helyet kapnak majd, szóval amiatt nem kell félnünk, hogy a videojátékok explicit erőszakosságát ne adná majd hűen vissza. Ti egyetértetek Russóval, ti is ilyennek képzelitek a Mortal Kombat filmváltozatát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.