Hirdetés

A Die Hard 6 egy előzményfilm lesz?

|

Hirdetés

A hazánkban forgatott Die Hard - Drágább, mint az életed című ötödik epizód minden volt, csak éppen minőségi nem, még a sorozat leggyengébb részének (de még így is bőven vállalhatónak) tartott Die Hard 4-et is alulmúlta a kritikusoknál és a pénztáraknál egyaránt, így nem csoda, ha a 20th Century Fox csak óvatosan nyúl hozzá ismét a szériához. A The Wrap értesülései szerint a következő Die Hard nem egy folytatás lesz, sokkal inkább egy kvázi-előzmény, amely 1979-be, New York City-be repít minket vissza az időbe, ahol egy fiatal John McClane várja, hogy összevérezhesse a trikóját. A franchise sztárja, Bruce Willis még nem egyezett meg a kiadóval, de arra számítunk, hogy felbukkan a jelenben játszódó részekben. A The Wrap azt is kiderítette, hogy a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed és az Underworld filmek rendezője, Len Wiseman vezényelheti le az előzményt, bár még vele is csak a tárgyalások folynak. Ha elvállalja, Wiseman producerként is támogatni fogja a projektet, beleértve Lorenzo di Bonaventurát is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.