Hirdetés

A Die Hard írója jegyzi a következő Assassin's Creed adaptációt

|

Ezúttal talán sikerül valami épkézláb dolgot összehozniuk.

Hirdetés

Ahogyan az általában a számítógépes játékokkal történni szokott, a filmkészítők nehezen képesek összehozni egy normális, koherens adaptációt. Próbálkozni próbálkoznak, de valahogy valami mindig félre siklik. Az Assassin's Creeddel is ez a helyzet, de most a Netflix háza táján adnak esélyt annak, hogy összejön a nagy mutatvány. 

Hirdetés

Legutóbb 2016-ban láthattunk mozgóképes adaptációt Justin Kurzel rendezésében és Michael Fassbender főszereplésével. Ők ketten ígéretes arcok, akik korábban már megmutatták, hogy együtt képesek nagyon impozáns dolgokra (Macbeth), de a kész alkotás forgatókönyve olyan trehány volt és olyan észveszejtő katyvasznak hatott, hogy igyekezett a legtöbb ember gyorsan elfelejteni, hogy egyáltalán elkészült. Most, öt év múltán olybá tűnik a dolog, hogy a Die Hard, valamint a Megint 48 óra egyik forgatókönyvírója, Jeb Stuart fogja jegyezni a szkriptet, hogy aztán abból egy élőszereplős sorozatot kovácsoljanak. 

Az Ubisoft egyébként már 2017-ben hangot adott azon igényének, hogy tévésorozat készüljön a játékból, de csak most jutott el a projekt odáig, hogy konkrétabb formát kezdjen ölteni. Premierdátum ugyan még nincs, de így, hogy az írót már bejelentették, lassan talán napvilágot lát majd még több fontos információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.