Hirdetés

A digitális világot juttatják el Heves megyei településekre

|

A Széchenyi 2020 keretében kiadott GINOP-3.3.3-17 pályázaton indult a Tradíció és Jövő Alapítvány az "Az internethasználat népszerűsítése 6 db 2000 fő alatti településen" címmel beadott pályázatával.

Hirdetés

Arra kértük az alapítvány kuratóriumának elnökét, Juhász Attilát, hogy mutassa be szervezetüket, és indokolja meg, miért indultak el a pályázaton. Juhász Attila borász, a Juhász Testvérek Pincészetének egyik tulajdonosa. Tíz éves vállalkozási és vezetési tapasztalattal rendelkezik, kapcsolati hálója kiterjedt. Jártas a közösségi média és a digitalizáció területén. Kiváló és elismert vezető, üzletember.

Hirdetés

Az alábbiakat nyilatkozta lapunknak:

"Alapítványunk tehetséggondozáshoz kapcsolódó programokat hajt végre, amelyek során kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetűekre. Célunk, hogy minél több szociálisan hátrányos helyzetű gyermek részesüljön minőségi, tehetségfejlesztő programokban. Az alapítvány közhasznú célként jelölte meg a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének megteremtését. Programunkban prevenciós előadások tartása, célirányos értékközvetítő rendezvények szervezése szerepel. Alapítványunk célja a tehetségfejlesztés, kiemelt szerepet kap a pályaorientáció és motiváció, a hátrányos helyzetűek előmenetelének támogatása."

Hozzátette, alapítványuk működését önkéntesek segítik: képzéseket tartanak, gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt.

"A Digitális Jólét program megvalósítása során a vidéken élők alapkészségeinek fejlesztését, körükben a digitális eszközök és szolgáltatások széles körű elfogadtatását szeretnénk elérni.
Az infokommunikációs technológiák megismertetésével a kistelepülésen élők társadalmi felzárkózását kívánjuk elősegíteni."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.