Hirdetés

A díjszezon legfontosabb filmjeivel itt a februári FilmMagazin!

|

Az Oscarra való készülődés mellett természetesen nem feledkeztünk meg a hónap nagyágyújáról sem.

Hirdetés

Mindig öröm, amikor magyar filmsikerekről számolhatunk be. Épp lapzártánkkor érkezett a hír, hogy Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje kapta a Berlini Filmfesztivál fődíját, vagyis az Arany Medvét. Szerencsére nemsokára mi is láthatjuk majd az alkotást, hiszen március 2-án kerül majd a hazai mozikba. Persze addig sem fogunk unatkozni, sőt fontos feladatunk lesz, mégpedig február 26-án, amikor is egy emberként kell majd szurkolnunk azért, hogy Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje elnyerje a hőn áhított Oscar-díjat. Hajrá!

Hirdetés

A februári FilmMagazin oldalait a díjszezon legfontosabb filmjeivel töltöttek meg, de természetesen az is talál majd magának olvasnivalót, akit ez az egész felhajtás hidegen hagy. Nagy reményeket fűzünk például a John Wick 2. felvonásához, ami az első kritikák alapján igencsak ütős akciófilm lett, ha pedig a pénztáraknál is jól szerepel, akkor akár még trilógiává is bővülhet. Reméljük így lesz majd.

Tartalom

Háttér: Szólít a szörny, Tulipánláz, John Wick 2. felvonás

Kritika: A régi város, Lego Batman - A film, Az egészség ellenszere, Jackie, Holdfény, A sötét ötven árnyalata, Oroszlán, Az alapító, Körök, Egy kutya négy élete, A számolás joga, A kaptár - Utolsó fejezet

Extra: Oscar-jelölések Top 5 negatívum és Top 5 pozitívum + Mindenki ismertető

Sorozat: 24 - Újratöltve

Filmklasszikus: Veszedelmes viszonyok

A FilmMagazin februári száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.