Hirdetés

A dinoszauruszok ismét életre kelnek a Life on Our Planet előzetesében

|

A Netflix jóvoltából, Morgan Freeman narrálásával.

Hirdetés

Ugyan láthattunk már mozivásznon dínókat és egyéb, mára már kihalásnak ítélt lényeket, de még így is rendkívül ambíciózusnak tűnik a Netflix hamarosan bemutatásra kerülő sorozata, a Life on Our Planet, amelyben a digitális technológia legjavát felhasználva prezentálják (többek között) azt, hogy milyen volt az élet a bolygónkon még a dinoszauruszok korában. 

A sorozat, amely nyolc epizódból fog állni, Földünk életének nagyobb szegmenseit fogja bemutatni, a mélytengeri élettől kezdve a dínókon át egészen az emberig - átfogó képet adva arról, hogy otthonunk min is ment keresztül évmillió évek alatt. 

Hirdetés

A sorozat elkészítésében közreműködött a Steven Spielberg nevéhez köthető Amblin Entertainment is, kiegészülve a Silverback Filmsszel, olyan producerek közreműködésével, mint Dan Tapster (Állítólag...), Keith Scholey (Our Planet - Bolygónk csodái, Egy élet a bolygónkon), illetve Alastair Fothergill (A fagy birodalma, Bolygónk, a Föld). A sorozat narrátori feladatát Morgan Freeman vállalta magára, így az ő félreismerhetetlen, megnyugtatóan intelligens orgánuma fog minket bevezetni a vizualitáson túli információk világába. Nézzétek, hallgassátok: 

Ami a küllemet illeti, az eredmény az előzetes alapján kellően igényesnek néz ki, fotorealisztikusnak érződik, az alkotók szemmel láthatóan igyekeznek egy képileg lenyűgöző sorozatot letenni az asztalra, amely remélhetőleg sikeresen felnyitja a szemét a bolygónk történetére vonatkozólag.

A sorozatot október 23-tól nézhetjük a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.