Hirdetés

A dinoszauruszok királya is visszatér a Jurassic World második részében

|

Nosztalgia-faktor ismét bekapcsolva.

Hirdetés

Colin Trevorrow, a közönséget és kritikusokat egyaránt megosztó Jurassic World rendezője a twitteren hintette el, hogy mindenki kedvenc T-Rexe visszatér az éppen készülő folytatásban.

Hirdetés

A rendező volt olyan rendes, hogy egy rajongói tweet-re reagálva adta közzé a hírt, mely szerint lehet majd számítani a sokat látott behemótra a második részben - miután az első rész fináléját minden tekintetben megmentette az. Ez sok mindent jelenthet, többek között azt is, hogy vélhetően ismét sok mindent bíznak majd a nosztalgiára és arra, hogy a néző vevő az ilyen érzelmekre. Persze ne legyünk cinikusak, talán nem csak azért rakják majd bele, hogy kiszolgálják a rajongókat, talán ténylegesen lesz funkciója az öreg harcosnak. Ami magát a cselekményt illeti, sokat nem tudunk, azaz nagyjából semmit, hiszen a Universal nem adott ki hivatalos szinopszist. Járja a szóbeszéd, hogy a dinoszauruszok jogai is terítékre kerülnek majd, miután a parkban történtek után szanaszét szélednek, illetve az őslények militarizálását is rebesgetik, de konkrét ténnyel nem tudunk szolgálni. Talán majd a nyáron okosabbak leszünk. 

A filmet J.A. Bayona rendezi (Szólít a szörny), a forgatókönyvet pedig Colin Trevorrow és Derek Conolly írja, főszerepekben pedig Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett bizonyos James Cromwell, Geraldine Chaplin és Toby Jones is tiszteletét teszik. Reméljük a legjobbakat. 2018. június 22-én már nézhetjük is. Addig nem is kell olyan sokat aludnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.