Hirdetés

A Disney módosított néhány premier dátumot - Star Wars VIII, Pókember és A Karib-tenger kalózai 5

|

Hirdetés

A Disney megpiszkálta kicsit néhány jövőre érkező filmjének a bemutató dátumait, amelyek között van, ami hamarabb érkezik, de sajnos olyan is, ami csúszni fog. Kezdésnek rátok zúdítjuk a legszívfájdítóbb hírt miszerint Rian Johnson Star Wars VIII-ja 2017 májusáról egészen 2017 december 15-ig csúszott. Az ébredő Erő sikere után örömmel láttuk, hogy csupán 1,5 évet kell várnunk a folytatásra, viszont így már 2 egész évet kell kibírnunk az új trilógia következő fejezetéig. De, hogy ne csak a rosszat lássuk ebben, ez azt is jelenti, hogy a készítőknek több idejük lesz arra, hogy tökéletesítsék a filmet, arról pedig ne feledkezzünk el, hogy a Rogue One még idén a mozikba kerül. A Star Wars után maradt május 26.-i űrt azonban gyorsan betöltötte a stúdió, hiszen ekkor fog mozikba kerülni A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). Ez azt jelenti, hogy a tervezettnél korábban csöppenhetünk bele ismét Jack Sparrow kapitány kalandjaiba, hiszen eredetileg 2017 nyarán érkezett volna a folytatás. A Disney/Marvel és a Sony Pictures közös Pókember rebootját is hamarabb láthatják majd a rajongók, habár itt csupán néhány hétről van szó. A falmászó eredetileg 2017 július 28-án hálózta volna be a mozivásznakat, de az új dátum szerint már július 7-től belekezdhet a bűnüldözésbe. Az eredeti premiert a Jumanji remake kapta meg. Mi a véleményetek az átrendezett naptárról? Ne felejtsétek el figyelni az oldalt, hiszen bármilyen más változtatás esetén azonnal frissítjük a hírt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.