Hirdetés

A Disney elhalasztotta két sikervárományos decemberi bemutatóját

|

Kezd elesni a 2020-as mozis év utolsó mentsvára is.

Hirdetés

Miután a koronavírus-járvány miatt szinte minden idén tavaszra és nyárra tervezett blockbuster bemutatója hátrébb került, valami azóta már többször is, az egyre kiszolgáltatottabb helyzetben lévő filmszínházak utolsó kapaszkodója az a pár decemberre ütemezett cím volt, ami még potenciálisan nagyobb tömegeket mozgathatott volna meg. A Disney viszont továbbra sem kockáztat, ugyanis a Free Guy és a Halál a Níluson premierjét is eltörölte.

Hirdetés

A Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével készült Agatha Christie-adaptációt a legutóbbi halasztás után december 18-án akarták bemutatni, míg Ryan Reynolds agymenése egy nyílt világú videojátékban egy héttel előtte, december 11-én érkezett volna. Tehát már ezekre a nagyobb költségvetésű, sikervárományos címekre sem válthatunk jegyet idén, és egyelőre azt is lehetetlen megmondani, hogy egyáltalán mikor lesz erre lehetőség - a nyilvánvaló okokon kívül azért is, mert a Disney bizonytalan időre mindkettőt levette a bemutatónaptárából.

Mindazonáltal a vetítőtermeknek még nem kell ismét zárva tartania, hiszen maradt még az év utolsó hónapjára a Monster Hunter - Szörnybirodalom, ami egész pontosan december 3-án érkezhet, valamint a december 25-re ütemezett Lelki ismeretek és Wonder Woman 1984 páros. Habár egyáltalán nem valószínű, hogy a Warner Bros. kitart ez utóbbi bemutatása mellett, és sokadszorra is csúszhat Diana legújabb kalandja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.