Hirdetés

A Disney elnöke már látta az új Star Warst, íme a véleménye

|

Bob Iger megnézhette a következő Star Wars filmet, amiről véleményt is formált.

Hirdetés

Nem lehet könnyű feladat egy multinacionális szórakoztatóipari céget vezetni, de szerencsére ennek is megvannak a maga előnyei. Néha ebédkupont kapsz, máskor pedig az új Star Wars filmet nézheted meg egy évvel a premier előtt.

Hirdetés

A Disney vezérigazgatója a cég bevételeiről tanácskozott befektetőivel, amikor a Star Wars: Az utolsó Jediről is szó esett. A 8. epizódról Bob Iger csupa jót mondott.

Iger szavait Hannah Sampson tolmácsolta egy tweetben: "Miért jó a Walt Disney vezérigazgatójának lenni? Korábban láthatod Az utolsó Jedit. Bob Iger nagyszerű következő fejezetnek nevezi, a Skywalker család történetében."

Rian Johnson filmjére még mindig 10 hónapot kell várni, de az alcímét már felfedték és John Williams is elkezdett dolgozni az aláfestésen, szóval jól haladnak a munkálatok. Persze biztosan sok munka van még hátra ahhoz, hogy a film elnyerje végső formáját, de jó tudni, hogy Iger már egy ilyen korai verzió megtekintése után is elégedett a folytatással.

Nyilván a saját céged filmjéről amúgy sem mondanál rosszat, de azért bízunk benne, hogy nekünk is legalább annyira fog tetszeni Az utolsó Jedi, mint a vezérigazgató úrnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.