Hirdetés

BRÉKING: A Disney leállította majd minden élőszereplős filmje forgatását

|

Újabb fontos döntés született a koronavírusra való tekintettel.

Hirdetés

A Disney sokáig magabiztos hozzáállást tanúsított az előre kitűzött bemutatóival kapcsolatban, azonban az egyre jobban elharapódzó koronavírus-járvány miatt mostanra megkerülhetetlenné vált a reakció. A stúdió első lépésként tegnap eltörölte három nagy tavaszi filmjének premierjét, most pedig kivétel nélkül az összes produkcióban levő élőszereplős alkotásának forgatását elhalasztotta megelőzés céljából.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint az utóbbi döntés olyan Disney-Fox filmeket érint, mint A kis hableány élőszereplős változata, aminek a forgatása jövő héten kezdődött volna meg, a februárra tervezett Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings, a Reszkessetek, betörők!-reboot, a Ridley Scott rendezésében készülő The Last Duel, valamint a a Guillermo del Toro-féle Nightmare Alley. Habár a Peter Pan & Wendy és a Drágám, a kölykök összementek! folytatása csupán előkészületi fázisban volt, ezek is a kényszerszünet áldozatául estek, melynek részeként határozatlan időre leállították a munkálatokat.

A forgatások szüneteltetése mellett a koronavírus a már leforgatott filmek bemutatóira is hatással van, hiszen a Nincs idő meghalni, a Nyúl Péter 2., a Hang nélkül 2. és a Halálos iramban 9. eredeti premierjének elhalasztása után olyan Disney-filmek is beálltak a sorba, mint a Mulan, Az új mutánsok és az Antlers. A járvány hatását elnézve most már csak az a kérdés, hogy mikor kerül sorra a Marvel Fekete Özvegye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.