Hirdetés

A Disney is beállt a sorba: Már holnaptól elérhetővé teszi online az Előrét

|

A Pixar újabb filmje a vártnál hamarabb lesz digitálisan megvásárolható.

Hirdetés

A Bloodshot mellett az elmúlt hetekben bemutatott Pixar-film is jóval várakozáson alul teljesített a mozikban, részben a koronavírus miatti elővigyázatosságnak is köszönhetően. A Disney ezt azzal próbálja meg orvosolni, hogy több hollywoodi stúdió példáját követve az Előrét is a vártnál hamarabb teszik digitálisan elérhetővé.

Hirdetés

A Chris Pratt és Tom Holland főszereplésével készült animációs film amerikai idő szerint ma délután ötkor, magyar idő szerint hajnali egykor debütál a digitális platformokon, április 3-án pedig felkerül a hazánkban egyelőre nem elérhető Disney+ kínálatába is. A kifejezetten pozitív kritikák ellenére az Előre összesen 103 millió dollárt hozott, ami a Pixar leggyengébb mozis eredményének számít, és mivel két hét után megannyi országban bezárták vagy korlátozott kapacitással üzemeltették a filmszínházakat, lehetősége sem volt nagyobb pénzügyi sikerre.

"Miközben várjuk, hogy a közönség hamarosan ismét a nagyvásznon láthassa a filmjeinket, a mostani körülményekre való tekintettel örömmel hozzuk el ezt a szórakoztató, kalandos alkotást a digitális felületekre idő előtt, hogy mindenki az otthona kényelméből élvezhesse."

- írta Dan Scanlon rendező és Kori Rae producer a hivatalos közleményben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.