Hirdetés

A Disney megvette a Lucasfilmet, 2015-ben új Star Wars epizód jön?!

|

Hatalmas események történnek a háttérben, ugyanis a Disney felvásárolta a Lucasfilmet eszméletlen mennyiségű pénzért és állítólag 2015-ben új Star Wars filmet tervez megjelentetni!

Hirdetés

Így késő este úgy hatott ez a filmkedvelőknek, mint derült égből a villámcsapás. Nem csalás, nem ámítás, a Disney a Marvel és a Pixar után fogta a George Lucas nevével fémjelzett Lucasfilmet és annak rendje és módja szerint bekebelezte, méghozzá a pletykák szerint 4,05 milliárd dollárért. S ez még mind semmi! A Disney nem érte be annyi szenzációval, hogy felvásárolta a komplett Star Wars szériáért felelős gigászi céget, de a The Hollywood Reporter értesülései alapján bejelentette, hogy Az Igazság Ligája mozi és a Bosszúállók 2-vel valószínűleg egy időben, 2015-ben egy újabb Star Wars epizód érkezik, amire a THR csupán Star Wars: Episode 7-ként hivatkozik. Szintén változásnak számít, hogy a Lucasfilm elnöke Kathleen Kennedy lett. Míg mi magunkhoz térünk elképedésünkben, ti fejtsétek ki kommentben a véleményeteket egy új Star Wars fejezet kiadásáról és a Disney bevásárlásáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.