Hirdetés

A Disney nem bírja Jack Sparrow kapitányt

|

Johnny Depp-pel interjút készített minap a Vainity Fair nevű magazin, a tehetséges és közkedvelt színész pedig elmondta, hogy korábban akadtak összezördüléseik a Disney-vel.

Hirdetés

Depp szerint a stúdiónak egyáltalán nem tetszett az, ahogy megformálta Jack Sparrow kapitány karakterét, állítólag az egyik producer szóvá is tette, hogy olyanná változtatta Sparrow-t, mintha meleg lenne. Ennek ellenére a Disney egy szót sem szólhat, nincs is oka rá, tekintve hogy mind a három eddigi megjelent Karib-tenger kalózai epizód kasszasiker volt, ráadásul jövőre jön a negyedik is. Mellesleg, innen üzenjük a kedves stúdiónak, hogy Johnny Depp játéka vitte el szinte a hátán mindhárom részt...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.