Hirdetés

A Disney nem tervez R besorolású képregényfilmet

|

Hirdetés

Mostanra már mindenki hallohatta, hogy a Deadpool kasszát robbantott és megállíthatatlan. Sokan sok mindennel magyarázzák, például az alacsony költségvetés miatti nagyobb alkotói szabadsággal, a kamerába beszéléssel, a poékodással és persze a durva, felnőteknek szóló tartalommal (káromkodás, vér stb.). A Foxnál már el is kezdtek azon gondolkozni, hogy az utolsó Farkas (Wolverine) filmnek is meg kéne kapnia a magasabb besorolást, mert a karakternek igazából szüksége van rá. A DC még nem adta be teljesen a derekát, mert a Batman Superman ellen durva verziója csak DVD-n és Blu-Rayen fog megjelenni. Pedig nekik remek lehetőségeik lennének, akár a Suicide Squaddal, meg amúgy is sokkal sötétebb tónusú filmeket csinálnak, de ami késik nem múlik. A Disney viszont nem fog meghajolni az új trend előtt, és a vezérigazgató, Bob Iger, a részvényeseknek bejelentette, hogy a cég továbbra is családbarát marad, tehát nem fog R besorolású képregényfilmeket készíteni. Annak ellenére, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború keményebb témának ugrik neki, állítólag még csak el sem gondolkozdtak a lehetőségen, mert az szembe menne mindennel, amit a cég jelenleg képvisel. A Marvel Filmes Univerzuma elég sikeres ahhoz, hogy ilyen változtatásokat elkerülhessenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.