Hirdetés

A Disney nem viccel: legalább 2030-ig terveznek a Star Wars-filmekkel

|

Bob Iger, a Disney CEO-ja szerint 2030-ig biztosan számítani lehet a Star Wars-filmek évenkénti érkezésére.

Hirdetés

Amikor 2012-ben a Disney felvásárolta a Star Wars franchise-t, mindenki megbékélt a gondolattal, hogy a közeljövőben újabb Star Wars-filmek fogják megrohamozni a mozikat. Be is jelentették nem sokkal utána a fősodor folytatását egy újabb trilógiával, majd időközben az antológia művek érkezését is megerősítették.

Hirdetés

A hosszabb távon gondolkodók köreiben persze joggal merülhetett fel a kérdés, hogy mi lesz az új trilógia, illetve a bejelentett harmadik antológia-film megjelenése után? Mi lesz a franchise-zal? Folytatják, rebootolják, eltemetik? Ha lehet hinni Bob Igernek, a Disney CEO-jának, akkor nem kell aggódnia a Star Wars-rajongóknak, hiszen 2030-ig terveznek legalább a filmekkel, ami jóindulatúan is 13 Star Wars-filmet jelent a következő 13 évben - ha maradnak a mostani egy film/év sémánál. Azonban erre ne vegyünk mérget, hisz a pénz nagy úr, és a Jedik, Sithek és a messzi-messzi galaxis többi lakójának kalandjai szinte kiapadhatatlan pénzforrásnak tűnik.

Iger nem árult el sokkal többet a következő évtized Star Wars-filmjeiről, azonban azt már több forrás is megerősítette, hogy a 9. epizód után a franchise szakít az eredeti karakterekkel, vagy legalábbis nem ők lesznek a középpontban. Helyettük feltehetően az 2015-2020-as periódusban felbukkanó érdekesebb karakterek kaphatnak önálló spin-off filmeket, mint például a Zsivány Egyesből Cassian Andor, illetve K-2SO, de az sem lenne meglepetés, ha teljesen új vizek felé eveznének. Valószínűleg a rajongók megőrülnének, ha a filmekben is visszaköszönnének a Régi Köztársaság hősei, és azok hőstettei, melyeket számítógépes játékokkal már számtalan módon fel lehetett deríteni. De akár egy jelentős időbeli ugrás a jövőbe sem elképzelhetetlen, ami teljes újdonsággal kecsegtetne minden rajongó számára.

Ti mennyire örültök Iger bejelentésének? Milyen irányba vinnétek el a franchise-t a harmadik antológia-film után?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.