Hirdetés

A Disney újabb klasszikusból csinál élőszereplős változatot

|

Hirdetés

A Disney alig két hete jelentette be, hogy egy különleges élőszereplős mesét készít. Tényleg nem bírnak magukkal, mert itt a legújabb projekt, egy 1963-as mese, az utolsó, amit még Walt Disney halála előtt adtak ki: ez lenne A kőbe szúrt kard. A történet természetesen Artúr királyról és mentoráról, Merlinről szól, és az azonos című novella alapján készült, amit T.H. White írt. A projektnek egyelőre csak producere, Brigham Taylor (A Karib-tenger kalózai I-IV.), és egy nem éppen érdektelen írója van. A sztorit Bryan Cogman fogja összedobni, aki a Trónok harca állandó írója már az első szezon óta, idén pedig a sorozat 6. részét írta (ez volt az esküvős rész), emellett jelenleg a Magic: The Gathering játékadaptáción is dolgozik. Aki nem tudja felidézni a mesét, annak itt egy rövid előzetes, amit az 50. évforduló alkalmából megjelenő Blu-ray lemezhez adtak ki: https://www.youtube.com/watch?v=f2wUJUCSM-s Ezt senki ne tévessze össze a Guy Ritchie féle kerekasztal lovagjaival, ami jelenleg már nagyban forog és jövő nyáron érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.