Hirdetés

A District 9 sztárja csatlakozhat a Maleficenthez

|

A Maleficent nagyon lassan talál magának színészeket. Pár hónapja Angelina Jolie kapta meg a főszerepet, jelenleg pedig a District 9-ból és a Szupercsapatból ismert Sharlto Copley csatlakozhat a Csipkerózsika-adaptációhoz.

Hirdetés

Korábban rebesgették Elle Fanning (Super 8) nevét a kvázi örök szunnyadásra ítélt Auróra hercegnő szerepére, azóta viszont nincs hír a tárgyalásokról, úgyhogy a megerősítésre még várnunk kell. Előrehaladottabb állapotban van viszont Sharlto Copley szerződtetése. A gonosz szemszögéből elmesélt történetben Stefan király szerepét öltené magára. A színész nemrégiben kapta meg a rosszfiú szerepét Spike Lee Oldboy-remake-jében, emellett pedig az Open Grave című thrillerben kap helyet. Robert Stromberg rendezőként először mutatkozik meg, azelőtt produkciós tervező volt például az Avatarnál vagy Tim Burton Alice Csodaországban című adaptációjánál. A Maleficent forgatása júniusban kezdődik, a premier dátumát pedig 2014. március 14-ére tűzték ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.