Hirdetés

A DreamWorks adja ki a Need for Speed filmet

|

A legújabb hírek szerint az Electronic Arts stúdiónak sikerült megegyeznie a megfilmesítési jogokkal kapcsolatban és ha semmi nem áll útjukba, akkor hamarosan felbőghetnek a motorok.

Hirdetés

Egy hónapja még attól volt hangos a sajtó, hogy az Electronic Arts az Act of Valor rendezőjét, Scott Waugh-ot akarja beleültetni a rendezői székbe, ez nem is változott, sőt, nagyon úgy tűnik, hogy hivatalossá vált. Ami azonban ennél is fontosabb, hogy az Electronic Arts-nak sikerütl megegyeznie és nem a Paramount, a Sony vagy a többi jelentkező vihette el tőlük a bizonyára arany tojást tojó tyúkot, hanem a Holdról pecázó kisfús DreamWorks. A forgatókönyvet a George és John Gratins testvérpáros teheti le az asztalra és az előzetes tervek alapján 2013 elején látnának hozzá a forgatáshoz, hogy 2014-ben már a moziban nézhessük az adaptációt. A Need for Speed mozi egyébként semelyik epizódra nem hajaz majd a játéksorozatból, ellenben egy gyors iramú, magas oktánszámú filmet kapunk majd a 70"-es évek klasszikus, amerikai autós filmjeire alapozva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.