Hirdetés

A Dreamworks kezei közt éledhet újjá a Halo-film

|

Szinte napra pontosan egy hónapja írt arról Szada, hogy a Microsoft továbbra sem tett le egy esetleges Halo-filmről. A redmondi cég még mindig nem sürgeti a dolgot (minek is tenné), a Dreamworks azonban készen áll, hogy vászonra vigye a történetet.

Hirdetés

Node melyiket is, kérdezhetnénk rögvest. Spielberg bácsi produkciós irodája új tervekkel rukkolt elő a minél előbbi, és minél sikeresebb filmadaptáció reményében: a - reménybeli elképzelések szerint - trilógia első részeként a Halo: The Fall of Reach című könyv sztoriját vennék alapul. Elkerülendő a Fox és a Universal emlékezetes (és nem kevésbé költséges) bukásait a megfilmesítés terén, a Dreamworks ezen új irányból kívánja megközelíteni a kérdést.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.