Hirdetés

A Dredd színésznője továbbra sem tett le a folytatásról

|

Olivia Thirlbynek konkrét elképzelései vannak egy potenciális második rész irányvonaláról.

Hirdetés

Jövőre már 10 éves lesz a 2012-es Dredd bíró adaptáció, melyben Karl Urban húzta fel a szemellenzős sisakot, és tette helyre a Mega-City One bűnözőit. A silány marketingmunkának köszönhetően a film alaposan leszerepelt a mozik kasszáinál, azonban azóta annál nagyobb rajongóbázisa lett, akik epekedve várják, hogy végre bejelentsék a folytatást - melynek megvalósulásáról sajnos továbbra sincs semmi hivatalos információ.

Hirdetés

Olivia Thirlby, aki Dredd mellett egy Anderson nevű médiumként segédkezett az igazságosztásban, most ismét megbolygatta a szunnyadó méhkast, miután egy pályafutásáról szóló interjú során nyilvánult meg a 2012-es sci-fi akciófilmmel kapcsolatban.

"Először is hadd mondjam el, hogy én mindig is az első számú támogatója voltam a Dredd folytatásának. Imádom azt a filmet, és azt a karakteremet. Ha 10 évvel később még továbbra is lenne diskurzus a folytatásról, csak jelezném, hogy abszolút benne lennék. És ha már így volna, akkor persze a filmuniverzum isteneinek is meg kellene mondani, hogy Alex Garlandnak közre kellene működnie a második részben."

Az emlegetett Garland a 2012-es film rendezője volt, aki Thirlby elmondása szerint nagyszerűen nyúlt hozzá Anderson karakteréhez. Az interjúban kitért arra is, hogy egy potenciális folytatásnak mindenképp azt a teljes önelfogadás felé tartó utat kellene tovább bemutatnia, amire Anderson a Dredd végén rálépett.

Ti hogy vagytok vele, szerintetek megvalósulhat még egyszer a 2012-es változat közvetlen folytatása?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.