Hirdetés

A Dwayne Johnson féle Herkulest Budapesten forgatják

|

"A Szikla" meglátogatja kis hazánkat következő filmje, a Brett Ratner által rendezett Herkules forgatása miatt, amit fővárosunkban vesznek majd lencsevégre.

Hirdetés

Egy múltbéli bűn elől menekülve Herkules zsoldosnak áll. Öt hűséges társával az oldalán utazza be az ősi Görögországot, ahol szolgálatait áruba bocsájtja és ellenségeit hírnevével félemlíti meg. De mikor Thrace jóságos uralkodója és lánya kérik meg Herkulest, hogy végezzen egy kegyetlen és félelmetes hadúrral Herkules rájön, hogy a diadal aratáshoz és az igazság szolgáltatáshoz újra azzá a hőssé kell válnia aki egykoron volt... el kell fogadnia a saját mítoszát... Herkulessé kell válnia. A film a Hercules: The Thracian Wars címet kapta és 2014 július 25-re esedékes a bemutatója. Főbb szerepekben Dwayne Johnson, Aksel Hennie, Rufus Sewell, Ian McShane, Antje Traue, Joseph Fiennes, Peter Mullan és John Hurt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.