Hirdetés

A dzsungel könyve - Lenyűgöző az új trailer (Frissítve)

|

Hirdetés

Idén várhatóan két Dzsungel könyve feldolgozást is kapunk, de még csak az egyiket láthattuk mozgásban, méghozzá a Disney kötelékében lévőt, amit Jon Favreau (Vasember) készített. A kiadó nem kevesebb, mint egy két és fél perces új előzetessel készült a Super Bowl alkalmából, amelyben természetesen vadonatúj jelenetek is helyet kaptak, bizonyítékát adva annak a korábbi feltételezésnek, hogy A dzsungel könyve hihetetlenül látványosnak ígérkezik: Frissítés: befutott az új szinkronos előzetes is. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=_uzHmzxnZT0 Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=C4qgAaxB_pc A Favreau-féle A dzsungel könyve április 21-én mutatkozik be hazánkban és bár a magyar szinkron miatt ennek csak közvetett jelentősége van, de gyermekkorunk kedvenc karaktereinek olyanok szolgáltatják a hangját, mint Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sir Kán), Bill Murray (Balu), Christopher Walken (Lajcsi király), Ben Kingsley (Bagira) és Giancarlo Esposito (Akela). Mauglit az újonc Neel Sethi játssza el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.