Hirdetés

A dzsungel könyve - Bővített trailer érkezett

|

Hirdetés

A Dzsungel könyve sztoriját mindenki ismeri, aki volt már gyerek és erre két stúdió is rájátszik, ugyanis készül egy Jungle Book: Origins Andy Serkis rendezésében a Warner Bros. kötelékében, valamint jön a Disney-féle Dzsungel könyve is, amit a Vasember filmek készítője, Jon Favreau jegyez. Utóbbihoz már kaptunk egy lélegzetelállító előzetest korábban, amelyből most érkezett egy kibővített kiadás is vadonatúj jelenetekkel megtűzdelve az élményt: https://www.youtube.com/watch?v=yt7jEI83_FI Mauglit Neel Sethi alakítja, a cgi állatoknak pedig olyan neves színészek kölcsönözték a hangjukat, mint Idris Elba (Sír Kán), Bill Murray (Balu), Scarlett Johansson (Ká), Ben Kingsley (Bagira), Lupita Nyong’o (Raksa), Giancarlo Esposito (Akela) és Christopher Walken (Lajcsi). A Dzsungel könyve film április 21-én kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.