Hirdetés

A Fantasztikus Négyes – Új képeken pózolnak a hősök

|

Hirdetés

Bár a Marvel idén csak a sorozataival képviselteti magát a San Diegóban megrendezésre kerülő Comic Conon, azért mégsem maradunk Marvel képregény film nélkül, ugyanis a 20th Century Fox bejelentette, hogy a jövőre érkező X-Men: Apocalypse és a Deadpool filmek mellett jelen lesz a most augusztusban debütáló Fantasztikus Négyes is, a rendező Josh Trank, a producer Simon Kinberg és a főszereplők részvételével, úgy mint Miles Teller (Reed Richards), Kate Mara (Sue Storm), Michael B. Jordan (Johnny Storm), Jamie Bell (Ben Grimm, a.k.a. The Thing) és Toby Kebbell (Victor Domashev, a.k.a. Dr. Doom). Ennek örömére a stúdió meglepett minket 3 új nemzetközi plakáttal, melyen nem csak a fiatalított és újragondolt hősöket láthatjuk, de végre jobban szemügyre vehetjük a film fő gonoszát, Dr. Doomot, akit eddig nem nagyon láthattunk még a film marketing-kampánya alatt. [gallery ids="56116,56118,56119"] A filmről annyit tudni idáig, hogy 4 fiatal életét mutatja be, akik miután átteleportáltak egy alternatív és veszélyes univerzumba, hihetetlen átalakuláson esnek át. Szupererőre tesznek szert, mely fenekestül forgatja fel addigi életüket. Hamarosan rá kell jönniük, új képességeiket használva össze kell fogniuk ahhoz, hogy megmentsék a Földet egy egykori barátjuktól, aki az egész emberiséget veszélyezteti. A Fantasztikus Négyes augusztus 7.-én nyit a mozikban Amerikában, míg nálunk 13.-tól látható majd. Ti mit vártok az új Fantasztikus Négyes filmtől? Nagy bukás, vagy kellemes csalódás lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.