Hirdetés

A Farkas 3 is R besorolást kaphat

|

Hirdetés

A Deadpool remekül szerepelt első hétvégéjén, alig pár Marvel karakternek sikerült hasonlóan magas számokkal nyitnia. A 135 milliós első hétvége minden szempontból kifogástalan, de úgy meg főleg, hogy R korhatár besorolást kapott. Leginkább a káromkodások és a tintát nem tűrő poénok miatt. Nagyon úgy tűnik, hogy a közönségnek mindegy, hogy mennyi vér folyik a szupehősök mellett, ha az képes eredeti lenni, mert határozottan valami mást hozott a Deadpool. Valamit mindenképp elindított a film, mert a Fox elhintette nekünk, hogy egy másik nagyon várt filmjük is inkább a felnőtteknek szólna. Kaptunk egy ilyen képet a Farkas haramadik részéhez, ami egyben valószínűleg az utolsó is lesz, ezért nagyot akarnak dobni vele a készítők:

zfZZ0us
Nem ez lenne az első alakalom, hogy Farkas véresen küzd, hisz az előző rész Blu-Rayén volt egy unrated cut. Magáról a filmről még sokat nem tudni, de Xavier professzor nem csak egy cameo erejéig fog megjelenni, cserébe talán az új Farkas beugrik majd Deadpool mellé. A forgatókönyv mindenestre már kész van és ha minden igaz jövő tavasszal nézhetjük is (március 3).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.