Hirdetés

A farkas gyermekei: Befutott a nagy előzetes Ridley Scott brutálisnak ígérkező sci-fi sorozatához

|

Az ősz legnagyszabásúbb sorozata lehet.

Hirdetés

Nemrég adtuk hírül, hogy szeptembertől itthon is látható lesz Ridley Scott A farkas gyermekei című sorozata, ami ékes bizonyítékul szolgál, hogy az idén 83 éves legendás rendező egyelőre nem szeretne nyugdíjba vonulni, sőt, az ősz egyik legígéretesebb dobásának ígérkezik a nem is olyan távoli jövőben játszódó projektje.

Hirdetés

Mivel bő másfél hét választ el minket a bemutatótól, a minap megérkezett az újabb, hosszabb és legalább ugyanolyan látványos előzetes a sci-fi szériához, melyben a világűr gyarmatosításának korai szakaszában két android feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek egy bolygón. Apának és Anyának (Abubakar Salim és Amanda Collin) komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus, miközben a Föld pusztulása után Marcus (Travis Fimmel) a feleségével és gyermekével próbál új életet kezdeni a planétán.

Amit még érdemes tudni, hogy A farkas gyermekeit Aaron Guzikowski (Csempészek, Fogságban) mellett íróként és vezető producerként jegyző Ridley Scott az első két epizód rendezését is magára vállalta. A sorozat szeptember 4-től elérhető lesz az HBO GO kínálatában is, méghozzá magyar felirattal. A premier napján rögtön három epizód lesz elérhető, a szinkronos HBO premier pedig valamikor később, de még az ősz során várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.