Hirdetés

A farkasfalka katonái

|

Egy vígjáték készítése csupa kacagás? Egyesek szerint igen. De amióta Todd Phillips rendező igazi rendőrségi sokkolóval akarta leforgatni a Másnaposok egyik jelenetét sokan másképp gondolják.

Hirdetés

Például a Másnaposok színészei, akiknek a folytatás kedvéért már Thaiföldre kellett utaznia. – "A kilenchetes bangkoki munka olyan volt, mintha az Apokalipszis most-ot készítettük volna" – emlékezik Bradley Cooper a Másnaposok 2 forgatására. "– Végig piszkosak voltunk, izzadtunk, és a legtöbb jelenethez halvérrel kentek be minket. De ami a legrosszabb: a végére egészen megszoktuk." A hírek szerint a kemény munka sok jót is hozott: összekovácsolta a csapatot: a Farkasfalka tagjai igazi barátokként tértek haza. "– Már most fogadni mernék, hogy a Másnaposok 2. nagyobb siker lesz az első résznél, mert sokkal őrültebb" – mondja Bradley Cooper. "– Akkor pedig lesz harmadik rész is. És sejtem, hogy nem fogok alkudozni: akár ingyen is megcsinálnám, hogy újra együtt hülyülhessek néhány hónapot a többiekkel." /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.