Hirdetés

A farm, ahol élünk – Készül a filmváltozat

|

Hirdetés

Emlékeztek még A farm, ahol élünk című sorozatra? Már évekkel ezelőtt lehetett hallani, hogy a történetből mozifilmet készítenek – akkor úgy tűnt, hogy Scott Rudin (Ex Machina, Steve Jobs) lesz a producer és David Gordon Green (Ananász expressz, Király!) a rendező. Utóbbit azóta Sean Durkin (Southcliffe) váltotta fel, de a projekt mindenképpen tervben van.  Laura Ingalls Wilder azonos című, önéletrajzi ihletésű regénysorozatából Abi Morgan (A szüfrazsett, A Vaslady) írja majd a forgatókönyvet. Az első rész nálunk Erdei kunyhó és Kicsi ház a nagy erdőben címmel is megjelent, bár a kilenc részes sorozatból csak négyet fordítottak le magyarra.

kicsihaz
A nálunk is vetített tévésorozatot még a hetvenes-nyolvanacas években forgatták, kilenc évadot élt meg és egy Golden Globe-jelölést is a magáénak tudhat. A történet 1871-ben kezdődik, a főszereplő pedig maga Laura Ingalls, aki szüleivel, testvéreivel és kutyájukkal egy rönkházban éli a telepesek mindennapjait. A sorozat sok mindenben eltér az írónő életén alapuló regényektől – azt még nem lehet tudni, hogy a készülő film mennyire követi majd akár a könyv-, akár a tévésorozat eseményeit.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.