Hirdetés

A fekete ötven árnyalata - Jön Marlon Wayans paródiája (Frissítve)

|

Hirdetés

A tavalyi A szürke ötven árnyalata film már így is csapást mért a közízlésre, nem is beszélve az egyszerre forgatandó folytatásokról, de ennek tetejébe még az egyik Wayans-tesó, Marlon Wayans is készít belőle egy paródiát A fekete ötven árnyalata (Fifty Shades of Black) címmel. Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer! Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=fMX9Yuejf9A Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=m5dM_MPytkU Nyilván már kitaláltátok, hogy a vígjátékban Marlon Wayans lesz Mr. Black, míg a női oldalt Jane Seymour képviseli. Íme a hivatalos leírás:

Ha Christian Grey felzaklatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr. Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…
A fekete ötven árnyalata várhatóan 2016. februárjában jelenik meg hazánkban Michael Tiddes (A Haunted House 1-2) rendezésében. A forgatókönyvet Wayans Rick Alvarezzel (A Haunted House 1-2) együtt szerezte.
unnamed (4)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.