Hirdetés

Nyerj páros belépőt A fekete ötven árnyalata premier előtti vetítésére (Lezárva)

|

Hirdetés

Idén februárban A szürke ötven árnyalata megkapja a magáét! 2016. február 4-től kerül a hazai mozikba A fekete ötven árnyalata (The Fifty Shades of Black), Marlon Wayans legújabb vígjátéka. A hazai forgalmazó, a Big Bang Media jóvoltából most megnézheted velünk az idei év egyik legjobb paródiáját, ráadásul 3 nappal az országos premier előtt. Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű A szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva, valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr. Black erotikus játszószobájába engednek bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva… https://www.youtube.com/watch?v=ifUdcuITVRk Szeretnéd premier előtt megnézni A fekete ötven árnyalata c. vígjátékot? Vegyél részt játékunkban, és nyerd meg a 7 darab páros jegy egyikét a film 2016. február 1-én, este 7 órától kezdődő premier előtti vetítésére. A zártkörű vetítésnek a Lurdy mozi ad otthont. Játék A fekete ötven árnyalata páros belépőiért: Amennyiben szeretnéd három nappal az országos premier előtt megnézni A fekete ötven árnyalata c. vígjátékot, akkor nincs más dolgod, mint a cinestar@project029.hu e-mail címre helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

  • Mikor mutatkozott be hazánkban A szürke ötven árnyalata?

A válaszokat legkésőbb február 1-én, délig várjuk, az e-mail tárgya pedig legyen "A fekete ötven árnyalata". A nyerteseket azonnal értesítjük. Érdemes lehet követnetek a CineStar Facebook oldalát is, ha nem szeretnétek lemaradni a hasonló nyereményjátékokról. Sok sikert kívánunk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.