Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Chuck Norris vagánykodik

|

Egy újabb kedvcsináló képet dobtak ki A feláldozhatók folytatásából, melyen Chuck Norris közelít felénk lazán, szinte elégedett fizimiskával.

Hirdetés

Talán a Chuck Norris viccektől, talán attól, hogy ő robbantotta fel a háttérben égő autót, de Chuck Norris napszemüveggel a kezében, laza testtartással közelít a kamera felé a tőle megszokott higgadtsággal. Kíváncsi leszek, hogyan tud majd érvényesülni a Schwarzenegger-Willis-Stallone legendás triója mellett, hiszen lényegében az ő zúzásuk adja majd a film alappillérét. A feláldozhatók 2 szeptember huszadikán kerül kiadásra Simon West (Con Air, A mestergyilkos) rendezőtől. A szereplőkkel ugye mindenki tisztában van?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.