Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Három új banner

|

A sokak által alig várt Feláldozhatók 2 most három új bannerrel reklámozza magát, ezeken a képeken most Chuck Norrist, Jean-Claude Van Damme-ot, és Sylvester Stallonnét csodálhatjuk meg.

Hirdetés

A Feláldozhatók 2-ben már nem a népért, hanem egymásért küzdenek szuperhőseink, hiszen egyik társuk meghal. Indokolt tehát a bosszú részükről,  ami úgy fűti őket, hogy egy ismeretlen területen is tizedelni tudják az ellenük harcoló katonákat. Közbe jön azonban valami, így az idővel versenyt futva folytatják bosszúhadjáratukat: egy három kilós plutóniumrakomány bőven elég lépteik megszaporításához. De vajon jól járnak-e ha Jead-Calude Van Damme-ba kötnek bele?  Kattints a továbbra a kőkemény képekért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.