Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Kőkemény R besorolású lesz!

|

Simon West egy interjú során megerősítette azt, amire minden rajongó kíváncsi, hogy végül milyen besorolással kerül majd kiadásra a folytatás, hiszen ez előrevetíti a durvaságot is.

Hirdetés

A korábbi híresztelések alapján - Chuck Norris PG-13-as besorolást akar és a készítők, producerek is szeretnék a fiatalabb korosztályt is becsalogatni a moziba - azt hihetnénk, hogy valóban harmatos lesz A feláldozhatók 2 besoroása, ám Simon West (Con Air) rendező egy interjú során elárulta, hogy ez nagyon nincs így: "A feláldozhatók 2 kőkemény R besorolású lesz. Bizonyára néhány olyam ember keze volt a PG-13-as pletyka mögött, akik a bevételt helyezték előtérbe, hogy több embert tudjanak beültetni a mozitermekbe, de ez nem járható út. Hiszen ezek a srácok a forgatáson képtelenek elmondani egy sort úgy, hogy ne legyen benne F betűs szó vagy fegyverrel ne robbantatnának le néhány testrészt. A közönség, aki szerette az első részt fel lett volna háborodva, ha nem R beosorlású lenne. Fogalmam sincs, hogyan lehetett volna ebből PG-13-as filmet készíteni." 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.