Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Legyél te is akcióhős!

|

Jópofa dologgal állt elő A feláldozhatók 2 kiadója, a Lionsgate. Letölthető egy alkalmazás iPhone és iPad készülékekre, melynek segítségével a rajongók is akcióhősök lehetnek!

Hirdetés

Ahhoz, hogy te is feláldozható legyél, nem kell mást tenned, mint ellátogatni a TheExpendablesInfiniteTrailer.com oldalra, letölteni az alkalmazást iPhone vagy iPad készülékedre, majd választhatsz hat akciótémát, amit kombinálva videóddal máris részese lehetsz A feláldozhatóknak. Az így készült videót feltöltheted a JoinTheExpendables.com-ra, ahol további rajongók anyagait nézhete és osztályozhatod. A feláldozhatók 2 augusztus 17-én kerül kiadásra Simon West (Con Air) rendezésében, egy tucatnyi akciósztárral (Stallone, Schwarzenegger, Willis, Li, Statham, Lundgren, Van Damme, Norris, Hemsworth stb.).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.