Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Mégis R-besorolású lesz

|

Legalábbis erre utalnak Dolph Lundgren szavai, aki első kézből tudni véli, hogy A feláldozhatók 2 Chuck Norris állítása ellenére nem PG-13-as, hanem R-besorolású lesz, akár csak az első rész.

Hirdetés

Ha emlékeztek még, legutóbb nagy port kavart Chuck Norris azon kijelentése, miszerint csak akkor hajlandó részt venni A feláldozhatók folytatásában, ha a készítők lazábbra véve a figurát PG-13-assá (13+) varázsolják a filmet a szokásos R (18+) helyett. Kijelentését követően rajongók ezrei gúnyolták az egykori Texasi kopót és Stallone villámgyorsan reagálva a nemtetszési hullámra azt mondta, hogy ne higyjünk semmilyen pletykának vagy mellébeszélésnek, A feláldozhatók 2 kemény, felnőtteknek szánt film lesz. Hasonló véleményen van Dolph Lundgren is, aki az Empire magazinnak azt mondta, hogy a rajongók is nyilván jobban örülnének egy durvább, keményebb filmnek és Stallone stílusához is jobban illik a brutálisabb akciózás, ezért mindenképpen R-besorolású alkotást szeretnének. A feláldozhatók 2 szeptember huszadikán érkezik el a magyar mozikba olyan nevekkel a stábban, mint Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Sylvester Stallone, Chuck Norris és még sokan mások...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.