Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Megvan a sztori és a hivatalos stáblista? (Update)

|

Nemrég hallhattuk, hogy Jet Li nem tér vissza A feláldozhatók folytatásában,a helyére Donnie Yen (Ip Man) érkezik és több új karakter is lesz - a Millenium Films rendet tesz a fejekben!

Hirdetés

A Millenium Films értesülései alapján Jet Li mégis visszatér (bár sokkal kevesebb szereppel, mint az első filmben) és olyan (állítólag végleges) csapathoz csatlakozik, mint Arnold Scharzenegger, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Chuck Norris, Scott Adkins (A nyakörv, Vitathatatlan 2, Bérgyilkosok viadala, A Bourne-ultimátum) és Jean-Claude Van Damme. A régi brigádból viszont láthatjuk Jason Statham-et, Dolph Lundgren-t, Terry Crews-t, Mickey Rourke-ot és Randy Couture-t is. Vajon tényleg ez a végleges stáblista? A Millenium Films ezek mellett a pletyka szerint kiderítette A feláldozhatók 2 szinopszisát (összefoglalás) is, ami így hangzik: "Miután Tool-t (Mickey Rourke) brutálisan meggyilkolják egy küldetés alatt, társai megesküsznek rá, hogy megbosszulják őt. Azonban nem ők az egyetlenek, akik vérért cserébe vérrel szeretnének fizetni. Tool gyönyörű és fiatal lánya, Fiona belefog a saját bosszúszomjas küldetésébe, ám bonyolódnak a dolgok, mikor elfogja őt egy könyörtelen diktátor és váltságdíjat követel érte. Most Barney-n (Sylvester Stallone) és csapatán a sor, hogy mindent kockára tegyenek volt barátjuk lányáért és az emberiségért." Adkins és állítólag Van Damme is a rosszak oldalát gyarapítja majd Church (Bruce Willis) vezetésével. Schwarzenegger szerepe még nem tisztázott. Külföldi premier: 2012. augusztus 17.

Update: Stallone hivatalosan is megerősítette, hogy Jean-Claude Van Damme és Chuck Norris csatlakozott a csapathoz, valamint kijelentette, hogy közel áll Nicolas Cage és John Travolta megnyeréséhez is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.