Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Mickey Rourke dobbantott

|

Reménykedtünk benne, hogy a többi akciósztár mellett elfér még a második részben Rourke karaktere, de a színész nem szeretne még egy szívességfilmet bevállalni, így kilépett a produkcióból.

Hirdetés

A lényegét megvallva nem is lett volna túl sok szerepe, ugyanis az általa játszott Tool-t a film elején megölik és miatta (is) kerekedik fel a nagy csapat bosszút állni. A pletykák szerint már az első részt is csak azért vállalta el, mert Sylvester Stallone-val nagy spanok, de a folytatást pont ez miatt már nem szerette volna - helyette aláírta a szerződést a Seven Psychopaths főszerepére, amiből azért pénzt is lát majd. Viszont ha Rourke kilép, hogy veszik fel azt a jelenetet, mikor megölik és elindul az egész cselekményszál? Vagy utolsó pillanatban átírják a forgatókönyvet? Túl sok kérdés és kevés válasz...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.