Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Miről szól majd?

|

Sylvester Stallone bár továbbra is tagadja, hogy ő rendezné A feláldozhatók folytatását, azért a film hallat magáról rendesen és az idei Cannes-i Filmfesztiválon is képviseltette magát.

Hirdetés

A promó poszter mellett (amit a továbbiakban megtaláltok) kiderült továbbá az is, hogy Bruce Willis mellett Jean-Claude Van Damme-ot is sikerült megnyerni egy rosszfiú szerepre, ráadásul a hivatalos sztori is körvonalazódott: "Egy rizikós küldetés során életét veszti a csapat tetoválóművésze, Tool (Mickey Rourke) és a fiúk elhatározzák, hogy bosszút állnak érte. Tool lánya, Fiona szintén ezt szeretné tenni, megfizetni édesapja haláláért, ám önfejűsége veszélybe, majd fogságba kergeti, ahonnét csak Stallone csapata mentheti meg. A feláldozhatók tehát másodszorra is felszedelőzködik, hogy csinos lányt mentsen ki a gonosz karmából szinte lehetetlennek tűnő helyről." A feláldozhatók 2 eddigi tudomásunk szerint 2012. augusztus 17-én várható, az összes eredeti - életben maradt - taggal, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger társaságában. Must have!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.