Hirdetés

A feláldozhatók 2 - Nem Stallone rendezi?!

|

Megfogadtam, hogy amíg nem vagyok teljes mértékben egészséges, nem posztolok feleslegesen, de emellett nem mehetek el szó nélkül: lehet, hogy nem Sylvester Stallone jegyzi A feláldozhatók folytatását?!

Hirdetés

Természetesen a projekt nincs veszélyben, ígéretet kaptunk rá korábban, hogy mindenképpen moziban láthatjuk a második etapot, de nem mindegy, hogy ki hozza elénk! A siker borítékolható volt, a stúdió, a rajongók és még Stallone is elégedett lehetett, azonban ma röppent fel a hír, hogy legjobb tudomásunk ellenére mégsem fogja levezényelni A feláldozhatók 2-őt. Okok és okozatok nem ismertek, ráadásul azt sem tudni, hogy ki vehetné át a helyét, csak annyi tekinthető kézzelfoghatónak, hogy Stallone már keresi az utódját, és Bruce Willis lesz a főgonosz és a volt rendező is jelen lesz. Mi lesz veled, Sly?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.