Hirdetés

A feláldozhatók 2 - PG-13-as lesz Chuck Norris miatt?

|

Egy világ nyögött fel kínjában, mikor meghallotta a legfrissebb híreket, miszerint Chuck Norris miatt 13-as korhatár-besorolással és kevesebb brutalitással érkezhet A feláldozhatók folytatása.

Hirdetés

Chuck Norris beszámolójában azt mondta, hogy kikötötte a folytatás producereinek: csak akkor hajlandó aláírni és a nevét adni a filmhez, ha az PG-13-as besorolású lesz. Szerinte a forgatókönyvben túl sok vulgáris szó volt és ez miatt rengeteg fiatal nem nézheti meg. Norris ultimátumot adott a producereknek és íróknak, melynek értelmében ha nem írják át a forgatókönyvet úgy, hogy beleférjen a PG-13-as kategóriába, akkor ne számítsanak rá. Az illetékesek állítólag elfogadták Norris feltételeit, még így is ér annyit a neve a csapatban, hogy megérje az esetleges rajongói lázadásokat. Komolyan a legfiatalabbak lennének A feláldozhatók 2 célcsoportja? És ilyen múlt után PG-13 Chuck? Ugyanmár...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.